Mașini de închiriat Avis în Singapore

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Singapore

Singapore, Singapore
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Singapore, Singapore
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Singapore în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Singapore, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

5,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

3,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Singapore

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din Singapore aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Singapore:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Avis are 3 sucursale în Singapore Aeroportul Internațional Changi, a căror adrese sunt Arrival Hall_Terminal 3, Arrival Hall_Terminal 2 și Arrivals Hall_Terminal 4.

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Singapore (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Avis operează momentan în 4 sucursale în Singapore. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 390a Havelock Road. În ultimele 12 luni, 62% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Singapore, și-au închiriat mașina din această sucursală.