Mașini de închiriat Avis în Buenos Aires

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Buenos Aires, Argentina
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Buenos Aires în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Buenos Aires, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Buenos Aires

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Buenos Aires se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Buenos Aires Jorge Newbery. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Aeropuerto Jorge Newbery.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Buenos Aires. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Buenos Aires aici, în fila Sucursale.

Avis are 4 sucursale în Buenos Aires. Aeropuerto Jorge Newbery este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au rezervat o mașină în Buenos Aires de la Avis, pe momondo, au mers la: Aeropuerto Jorge Newbery.