Mașini de închiriat Alamo în Tokyo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Tokyo

Tokyo, Japonia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Tokyo, Japonia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tokyo în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Tokyo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
16 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Tokyo

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Alamo în Tokyo în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Alamo a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Alamo are 1 sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda:
5-2-1 Haneda.

Alamo oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Tokyo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Alamo, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Alamo are 16 sucursale în Tokyo. 5-2-1 Haneda este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 36% dintre cei care au rezervat o mașină în Tokyo de la Alamo, pe momondo, au mers la: 5-2-1 Haneda.