Rezervă zboruri cu Transavia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre Transavia

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Transavia

Cea mai ieftină rută

27 €

Cea mai populară rută

EIN - CPH

Cel mai Scurt Zbor

1h 15m

Cel mai lung zbor

2h 55m
Cea mai ieftină rută Transavia este cea din Eindhoven în Praga Václav Havel Prague, la 27 €
Zborul din Eindhoven în Copenhaga este, momentan, cea mai populară rută Transavia
Cea mai rapidă rută de zbor Transavia este de 1h 15m, din Paris (ORY) în Amsterdam (AMS)
Cea mai lungă rută a unui zbor Transavia este de 2h 55m din Bruxelles (BRU) în Faro (FAO)

Evaluări Transavia

7,0
BunBazat pe de evaluări oferite de 837 oaspeți verificați
7,5Îmbarcare
7,5Evaluare Generală
8,0Echipaj
7,1Confort
6,2Mâncare
5,7Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Transavia

Nu, Transavia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Salonic Makedonia. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Delta, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Transavia sunt Amsterdam Schiphol, Alicante și Malaga. Ar trebui să poți găsi zboruri Transavia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Transavia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Transavia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Transavia la +352 27002728 sau le poți vizita website-ul la transavia.com.

Zborul din Praga Václav Havel Prague - Eindhoven, la 55 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Transavia. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Transavia pleacă din Eindhoven - Praga Václav Havel Prague (0 escale) și costă 27 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Transavia are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x25 cm, cele la cală, în 115x86 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 45x40x25 cm.


Starea zborurilor Transavia

Pentru a verifica starea unui zbor Transavia, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/18