Rezervă zboruri cu MEA

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre MEA

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu MEA

Cea mai ieftină rută

92 €

Cea mai populară rută

BEY - ATH

Cel mai Scurt Zbor

0h 40m

Cel mai lung zbor

1h 55m
Cea mai ieftină rută MEA este cea din Beirut în Cairo, la 92 €
Zborul din Beirut în Atena Internaţional este, momentan, cea mai populară rută MEA
Cea mai rapidă rută de zbor MEA este de 0h 40m, din Beirut (BEY) în Larnaca (LCA)
Cea mai lungă rută a unui zbor MEA este de 1h 55m din Istanbul (IST) în Beirut (BEY)

Evaluări MEA

8,0
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 823 oaspeți verificați
7,9Mâncare
8,2Evaluare Generală
8,4Echipaj
7,7Divertisment
8,2Îmbarcare
8,0Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu MEA

Nu, MEA nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Turkish Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează MEA sunt Beirut, Istanbul și Dubai. Ar trebui să poți găsi zboruri MEA cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor MEA cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul MEA care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela MEA la +961 1 629 999 sau le poți vizita website-ul la mea.com.lb.

Zborul din Cairo - Beirut, la 157 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de MEA. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu MEA pleacă din Beirut - Cairo (0 escale) și costă 92 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că MEA are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x40x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor MEA

Pentru a verifica starea unui zbor MEA, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/18