Găsește cele mai ieftine zboruri către Yerevan

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 12/7
Ma 19/7

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Yerevan

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Yerevan, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

165 €

Cel mai bun preț dus-întors

175 €

Cel mai rapid zbor

4h 25m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Yerevan din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 165 € (Bucureşti Henri Coandă - Yerevan).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Yerevan din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 175 € (Bucureşti Henri Coandă - Yerevan).
Cel mai rapid zbor din România în Yerevan durează 4h 25m (Bucureşti Henri Coandă to Yerevan).
Zborurile în Yerevan sunt operate de 3 companii aeriene, printre care LOT, Qatar Airways și Pegasus Airlines.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Yerevan

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Yerevan, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Yerevan

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Yerevan

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Yerevan (EVN)

De obicei, zborurile către Yerevan din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Yerevan, cu un preț mediu de 331 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE YEREVAN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂmartieCu 29% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Yerevan costă în medie doar 215 € în martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE YEREVAN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrieCu 70% mai scumpÎn decembrie, un zbor către Yerevan din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 516 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE YEREVAN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiulie750% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Yerevan din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în iulie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Yerevan?

Luna mai este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Yerevan din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 233 €. Dacă nu poți călători în Yerevan în timpul lunii mai, află că iunie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 260 €.

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 39 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 348 €. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Yerevan la numai 175 €.

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Yerevan este o zi de sâmbătă, când pot fi găsite bilete la numai 242 €. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de luni, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Yerevan, într-o zi de luni, este de 482 €.

Seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Yerevan din România. Căutând zboruri cu plecare seara, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 307 €. Cu un preț mediu al biletului de 507 €, zborurile dimineața sunt, în general, cele mai scumpe.

Cei care zboară spre Yerevan ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Gyoumri (la 84 km de centrul orașului Yerevan) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Yerevan

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Yerevan
Mai multe companii aeriene
1 oct.
OTP10:05Bucureşti Henri Coandă
20h 35m
1 escală
EVN06:40Yerevan
31 oct.
EVN09:45Yerevan
27h 35m
1 escală
OTP13:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
1 oct.
OTP10:05Bucureşti Henri Coandă
20h 35m
1 escală
EVN06:40Yerevan
31 oct.
EVN09:45Yerevan
39h 10m
2 escale
OTP00:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
30 sept.
OTP23:35Bucureşti Henri Coandă
31h 05m
2 escale
EVN06:40Yerevan
31 oct.
EVN09:45Yerevan
27h 35m
1 escală
OTP13:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
1 oct.
OTP01:55Bucureşti Henri Coandă
19h 40m
2 escale
EVN21:35Yerevan
31 oct.
EVN09:45Yerevan
39h 10m
2 escale
OTP00:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
12 aug.
OTP12:05Bucureşti Henri Coandă
34h 40m
2 escale
EVN22:45Yerevan
16 aug.
EVN02:30Yerevan
8h 00m
1 escală
OTP10:30Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
10 aug.
OTP06:10Bucureşti Henri Coandă
19h 55m
2 escale
EVN02:05Yerevan
16 aug.
EVN02:30Yerevan
8h 00m
1 escală
OTP10:30Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Yerevan

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Yerevan, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de LOT și Pegasus Airlines
Mai multe companii aeriene
19 iul.
OTP11:05Bucureşti Henri Coandă
17h 35m
1 escală
EVN04:40Yerevan
Pegasus Airlines
5 aug.
OTP22:40Bucureşti Henri Coandă
22h 20m
1 escală
EVN21:00Yerevan
Pegasus Airlines
5 aug.
OTP22:40Bucureşti Henri Coandă
22h 20m
1 escală
EVN21:00Yerevan

Care companie aeriană zboară către Yerevan?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Yerevan

Ce companii aeriene zboară în Yerevan?

TAROM este compania aeriană pentru care optează majoritatea utilizatorilor momondo din România, atunci când își rezervă zborurile în Yerevan. Aegean Airlines, LOT și Austrian Airlines sunt alte alegeri populare pentru zborul din România în Yerevan. Majoritatea companiilor cre zboară din România în Yerevan operează zboruri în mod constat, deși opțiunile pe care le vei avea depind de aeroportul de plecare.

Zboruri Aegean Airlines în Yerevan

Aegean Airlines zboară în Yerevan aproximativ de 5 ori pe săptămână. Ofertele de preț depind de destinație, dar s-au găsit prețuri începând de la 237 € cu plecare din Bucureşti Henri Coandă în Yerevan. Aegean Airlines a fost notat cu 8,4/10 în evaluările primite pe momondo.

Zboruri LOT în Yerevan

Ofertele pentru zborurile LOT în Yerevan încep de la 211 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor LOT sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Varsovia F.Chopin este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele LOT cu destinația Yerevan, ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania LOT este punctată cu nota 7,3/10 în 159 de evaluări.


Rute populare către Yerevan

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Yerevan, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Yerevan
Cel mai rapid zbor8h 15m
Cel mai ieftin175 €

Începe să-ți planifici călătoria în Yerevan


De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi biletul de avion care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, momondo strânge o mulțime de rezultate din partea a diferite companii aeriene și agenți; tu poți folosi apoi recomandările și filtrele noastre pentru a găsi și rezerva zborul în Yerevan care te interesează.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Yerevan astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Yerevan, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Dacă, pur și simplu, cauți eventuale zboruri în Yerevan, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă pentru a urmări prețurile biletelor de avion, anunțându-te când modifică: alertele de preț.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.