Zboruri ieftine din Paris către Statele Unite

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Paris către Statele Unite

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Paris către Statele Unite

Cel mai scurt timp de zbor

6h 35m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Paris către Statele Unite durează 6h 35m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Paris către Statele Unite.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Paris - Statele Unite?

  Prețurile pentru zboruri din Paris - Statele Unite sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Paris - Statele Unite?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Paris - Statele Unite.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Statele Unite?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Statele Unite pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Statele Unite. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Paris către Statele Unite?

  Alertele de preț te vor anunța prin e-mail atunci când prețurile pentru zborurile către Statele Unite cu plecare din Paris scad. Pentru a activa alertele, selectează mai întâi datele de călătorie și caută oferte. Căutând printre oferte, vei vedea butonul pentru a activa Alertele de preț. Fă click pe el pentru a activa notificările.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Paris către Statele Unite cu momondo?

  „Prognoza prețului” îți spune care este timpul optim de așteptare pentru rezervarea zborului pe care îl dorești. În ceea ce privește „Calendarul de prețuri”, el îți arată care sunt cele mai bune zile ale săptămânii și momente ale zilei pentru a economisi cât de mult posibil. Setându-ți „Alertele de preț” poți monitoriza schimbările de preț pentru a știi care este momentul ideal de a rezerva. Dacă vrei să afli încotro poți să o pornești în funcție de bugetul pe care îl ai încearcă “Explorează”. În cele din urmă, de fiecare dacă când ai nevoie de noi idei pentru următoarea ta aventură de călătorie și planuri pentru a călători inteligent, pe „Descoperă” ai toate șansele să găsești ceea ce cauți.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  Îți afișăm prețurile a peste 700 de furnizori cu un singur click. Oferim opțiuni care variază de la companii aeriene la agenții online de turism din cele peste 30 de piețe internaționale în care operăm, permițându-ți să îți creezi singur aventura pe care o cauți.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Paris în Statele Unite?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Paris în Statele Unite.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Paris în Statele Unite cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Paris în Statele Unite de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Paris în Statele Unite?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Paris în Statele Unite punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Paris în Statele Unite. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Paris în Statele Unite sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Statele Unite

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.