Zboruri ieftine din New York City către San Francisco

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 3/10
Ma 10/10

Informații despre zborurile din New York City către San Francisco

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din New York City către San Francisco

Cel mai scurt timp de zbor

6h 05m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din New York City către San Francisco durează 6h 05m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi New York City către San Francisco.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din New York City către San Francisco

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în San Francisco?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din New York City către San Francisco este februarie. Cea mai scumpă este iunie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul New York City - San Francisco?

Cu 50 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din New York City către San Francisco este cu aproximativ 50 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din New York City în San Francisco?

Din septembrie 2023, 143 zboruri pleacă în fiecare săptămână din New York City către San Francisco. 06:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 39% dintre zboruri decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din New York City către San Francisco?

Începând cu septembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între New York City și San Francisco este de 1.005 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 16% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între New York City și Internațional San Francisco cu avionul?

  Internațional San Francisco se află la 4125,5 km distanță de New York City.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Internațional San Francisco?

  Prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Internațional San Francisco sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din New York City - Aeroportul Internațional San Francisco?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din New York City - Aeroportul Internațional San Francisco.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Internațional San Francisco?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Internațional San Francisco pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Internațional San Francisco. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri similare rutei New York City - San Francisco

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei New York City - San Francisco.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din New York City în San Francisco?

Găsirea de zboruri bune New York City - San Francisco pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în San Francisco care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din New York City în San Francisco cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din New York City în San Francisco pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din New York City în San Francisco?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din New York City în San Francisco punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din New York City în San Francisco. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din New York City în San Francisco. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în San Francisco

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.