Zboruri ieftine din New York City către Salt Lake City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din New York City către Salt Lake City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din New York City către Salt Lake City

Cel mai scurt timp de zbor

4h 59m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din New York City către Salt Lake City durează 4h 59m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi New York City către Salt Lake City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din New York City către Salt Lake City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Salt Lake City?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din New York City către Salt Lake City este septembrie. Cea mai scumpă este iunie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul New York City - Salt Lake City?

Cu 30 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din New York City către Salt Lake City este cu aproximativ 30 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din New York City în Salt Lake City?

Din septembrie 2023, 29 zboruri pleacă în fiecare săptămână din New York City către Salt Lake City. 15:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 49% dintre zboruri decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din New York City către Salt Lake City?

Începând cu septembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între New York City și Salt Lake City este de 205 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 15% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între New York City și Salt Lake City cu avionul?

  Între New York City și Salt Lake City este o distanță de Salt Lake City.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Salt Lake City?

  Prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Salt Lake City sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din New York City - Aeroportul Salt Lake City?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din New York City - Aeroportul Salt Lake City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Salt Lake City?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Salt Lake City pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Salt Lake City. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri similare rutei New York City - Salt Lake City

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei New York City - Salt Lake City.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din New York City în Salt Lake City?

Găsirea de zboruri bune New York City - Salt Lake City pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Salt Lake City care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din New York City în Salt Lake City cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile New York City - Salt Lake City care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din New York City în Salt Lake City?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din New York City în Salt Lake City, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din New York City în Salt Lake City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din New York City în Salt Lake City sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Salt Lake City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.