Zboruri ieftine din Aeroportul Milano Linate către Cagliari

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Milano Linate către Cagliari

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Milano Linate către Cagliari

Cel mai scurt timp de zbor

1h 25m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Milano Linate către Cagliari durează 1h 25m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Aeroportul Milano Linate către Cagliari.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Milano Linate către Cagliari

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cagliari?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Milano Linate către Cagliari este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Milano Linate - Cagliari?

Cu 14 zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Milano Linate către Cagliari este cu aproximativ 14 zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Milano Linate în Cagliari?

Din septembrie 2023, 4 zboruri operează săptămânal cu plecare din Aeroportul Milano Linate către Cagliari. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 20:00, cu 64% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Milano Linate către Cagliari?

Începând cu septembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Aeroportul Milano Linate și Cagliari este de 28 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este Vineri - 21% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Milano Linate și Cagliari Elmas cu avionul?

  Milano Linate și Cagliari Elmas se află la 692,2 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Milano Linate - Aeroportul Cagliari Elmas?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Milano Linate - Aeroportul Cagliari Elmas sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Milano Linate - Aeroportul Cagliari Elmas?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Milano Linate - Aeroportul Cagliari Elmas.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cagliari Elmas?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Cagliari Elmas pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Cagliari Elmas. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri similare rutei Aeroportul Milano Linate - Cagliari

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Milano Linate - Cagliari.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Milano în Cagliari?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Milano în Cagliari. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Milano în Cagliari cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Cagliari în Milano care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Milano în Cagliari?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Milano în Cagliari.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Milano în Cagliari. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Milano - Cagliari, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cagliari

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.