Zboruri ieftine din Bruxelles către New York City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Bruxelles către New York City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bruxelles către New York City

Cel mai scurt timp de zbor

7h 05m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Bruxelles către New York City durează 7h 05m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Bruxelles către New York City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Bruxelles către New York City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în New York City?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bruxelles către New York City este februarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Bruxelles - New York City?

Cu 26 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Bruxelles către New York City este cu aproximativ 26 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Bruxelles în New York City?

Din septembrie 2023, 12 zboruri operează săptămânal cu plecare din Bruxelles către New York City. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 100% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Bruxelles către New York City?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 89 zboruri pe săptămână din Bruxelles către New York City. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 15% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Bruxelles și New York City cu avionul?

  New York City se află la 5880,0 km distanță de Bruxelles.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Bruxelles - New York City?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Bruxelles - New York City.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Bruxelles - New York City?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Bruxelles - New York City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în New York City?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în New York City pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în New York City); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri similare rutei Bruxelles - New York City

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Bruxelles - New York City.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bruxelles în New York City?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Bruxelles în New York City. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bruxelles în New York City cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din New York City în Bruxelles care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bruxelles în New York City?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Bruxelles în Bruxelles. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bruxelles în New York City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Bruxelles - New York City, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în New York City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.