Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.

Cel mai scurt timp de zbor

7h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C. durează 7h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Washington, D.C.?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C. este februarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C.?

Cu 54 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C. este cu aproximativ 54 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Bruxelles-National în Washington, D.C.?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 6 zboruri pe zi din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 100% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Washington, D.C.?

Începând cu septembrie 2023, 42 zboruri decolează din Aeroportul Bruxelles-National și aterizează în Washington, D.C. în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 14% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Bruxelles-National și Washington, D.C. cu avionul?

  Bruxelles-National și Washington, D.C. se află la 6218,1 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C.?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C. sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C.?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C..

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Washington, D.C.?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Washington, D.C. pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C.

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Washington, D.C..

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bruxelles în Washington, D.C.?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Bruxelles în Washington, D.C..

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bruxelles în Washington, D.C. cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Bruxelles în Washington, D.C. pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bruxelles în Washington, D.C.?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Bruxelles în Bruxelles. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bruxelles în Washington, D.C.. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Washington, D.C., momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Bruxelles - Washington, D.C. și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Washington, D.C.

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.