Zboruri ieftine din Amsterdam către Bologna

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Amsterdam către Bologna

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Amsterdam către Bologna

Cel mai scurt timp de zbor

1h 45m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Amsterdam către Bologna durează 1h 45m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Amsterdam către Bologna.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Amsterdam către Bologna

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bologna?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Amsterdam către Bologna este noiembrie. Cea mai scumpă este februarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Amsterdam - Bologna?

Cu 24 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Amsterdam către Bologna este cu aproximativ 24 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Amsterdam în Bologna?

Începând cu octombrie 2023, vor opera 13 zboruri pe zi din Amsterdam către Bologna. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 19:00, cu 45% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Amsterdam către Bologna?

Începând cu octombrie 2023, 95 zboruri decolează din Amsterdam și aterizează în Bologna în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 16% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Amsterdam Schiphol și Bologna Guglielmo Marconi cu avionul?

  Amsterdam Schiphol și Bologna Guglielmo Marconi se află la 995,2 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Amsterdam Schiphol - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Amsterdam Schiphol - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Amsterdam Schiphol - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Amsterdam Schiphol - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri similare rutei Amsterdam - Bologna

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Amsterdam - Bologna.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Amsterdam în Bologna?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Amsterdam în Bologna.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Amsterdam în Bologna cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Bologna în Amsterdam care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Amsterdam în Bologna?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Amsterdam în Bologna.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Amsterdam în Bologna. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Amsterdam în Bologna. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bologna

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.