Zboruri ieftine din Aeroportul Paris-Orly către New York City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Paris-Orly către New York City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Paris-Orly către New York City

Cel mai scurt timp de zbor

7h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Paris-Orly către New York City durează 7h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Aeroportul Paris-Orly către New York City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Paris-Orly către New York City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în New York City?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Paris-Orly către New York City este noiembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Paris-Orly - New York City?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Paris-Orly către New York City este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Paris-Orly în New York City?

Din septembrie 2023, 2 zboruri vor pleca din Aeroportul Paris-Orly către New York City în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 18:00, cu 73% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Paris-Orly către New York City?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 14 zboruri pe săptămână din Aeroportul Paris-Orly către New York City. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 21% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Paris-Orly și New York City cu avionul?

  Paris-Orly și New York City se află la 5835,0 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Paris-Orly - New York City?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Paris-Orly - New York City sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Paris-Orly - New York City?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Paris-Orly - New York City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în New York City?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în New York City pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în New York City. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri similare rutei Aeroportul Paris-Orly - New York City

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Paris-Orly - New York City.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Paris în New York City?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Paris în New York City. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Paris în New York City cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Paris în New York City pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Paris în New York City?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Paris în New York City.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Paris în New York City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Paris - New York City, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.