Închirieri auto în Aeroportul Phuket City

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Phuket City? Caută aici!

Phuket City, Thailanda - Phuket (HKT)
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Phuket City, Thailanda - Phuket (HKT)
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Phuket City găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Phuket City

Mașini Mică

14 € - 59 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 100 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Phuket City este 17 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin decât media în Aeroportul Phuket City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Phuket City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Phuket City

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Phuket City
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

5,3

Evaluare Generală

2,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,0
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Phuket City

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Phuket City

Mașini de închiriat în Aeroportul Phuket City

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Phuket City și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Cu un preț mediu de 17 €/zi, închirierea unei mașini Ford Focus cu Chic Car Rent este, momentan, cea mai ieftină opțiune disponibilă în Aeroportul Phuket. Cel mai ieftin preț găsit în ultimele 12 luni pentru modelul Ford Focus cu Chic Car Rent a fost de 17 €/zi. Dacă îți rezervi mașina dinainte de ziua sosirii, ai mai multe șanse să găsește oferte bune pentru închirierile auto din Aeroportul Phuket.

Atunci când faci rezervarea cu 17 zile în avans ai șanse maxime să te bucuri de cele mai bune oferte - prețul mediu este de 20 €/zi. Conform datelor din ultimul an, dacă vrei să închirieri o mașină în timpul weekendului, te poți aștepta la un preț mediu de 28 €/zi. Prețul mediu în zilele lucrătoare este de 30 €/zi. Deși există oferte la închirieri auto tot anul în Aeroportul Phuket, septembrie este, în general, cea mai bună lună pentru a închiria, atunci când prețul mediu este de 23 €/zi.

Având o notă medie de 10 din partea a 1 utilizator momondo, Drive Car Rental este cea mai bine cotată companie de închirieri auto din Aeroportul Phuket. De asemenea, utilizatorii noștri consideră că Europcar este o companie auto de încredere din Aeroportul Phuket, acordându-i o notă de 9,7 (din partea a 3 comentarii. Conform opiniilor utilizatorilor, Budget este a treia cea mai bună compaanie, cu o notă medie de 8,8 din partea a 6 comentarii.

Închirierea unei mașini în Aeroportul Phuket are un cost mediu de 17 € pe zi. Închirierea unei mașini pentru o săptămână costă, în medie, 205 €. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină din Aeroportul Phuket pentru o lună, află că utilizatorii noștri plătesc, în general, un preț mediu de 1.103 €. Toate aceste prețuri variază în funcție de tipul mașinii care te interesează.


Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Phuket City


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Aeroportul Phuket City. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Aeroportul Phuket City, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Aeroportul Phuket City în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Aeroportul Phuket City pe momondo.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Aeroportul Phuket City.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Aeroportul Phuket City cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.