Mașini de închiriat în Ținutul Primorie

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Ținutul Primorie? Caută aici!

Vladivostok, Ținutul Primorie, Rusia
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Vladivostok, Ținutul Primorie, Rusia
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:
0

Car rental in Ținutul Primorie

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Ținutul Primorie și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Majoritatea persoanelor închiriază o mașina în Ținutul Primorie pentru 2 zile, care costă, în medie 65 € pe zi. Dacă plănuiești să închiriezi vehiculul pentru o săptămână, așteaptă-te la un preț total de aproximativ 367 €. Pentru o închiriere de weekend, costul total ajunge la 124 € (în medie). 3.122 € este costul mediu total pentru închirierea unei mașini în Ținutul Primorie timp de o lună.


Caută mai multe închirieri auto în în Rusia

Caută oferte de închirieri auto în în Rusia

Începe să-ți planifici călătoria în Ținutul Primorie


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Ținutul Primorie. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Ținutul Primorie, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.