Mașini de închiriat Thrifty în Düsseldorf

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Düsseldorf

Düsseldorf, Germania
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Düsseldorf, Germania
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Düsseldorf în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Düsseldorf, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Düsseldorf

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Düsseldorf se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Internațional Düsseldorf:
Arrivals Hall In Terminal.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Düsseldorf. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Düsseldorf. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Thrifty are 4 sucursale în Düsseldorf. Arrivals Hall In Terminal este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 97% dintre cei care au rezervat o mașină în Düsseldorf de la Thrifty, pe momondo, au mers la: Arrivals Hall In Terminal.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Thrifty

Închiriază o mașină de la Thrifty în alt oraș din Renania de Nord-Westfalia