Mașini de închiriat THAIRENTACAR în Bangkok

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu THAIRENTACAR în Bangkok

Bangkok, Thailanda
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Bangkok, Thailanda
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bangkok în THAIRENTACAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto THAIRENTACAR din Bangkok, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu THAIRENTACAR în Bangkok

THAIRENTACAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bangkok se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bangkok. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto THAIRENTACAR în Aeroportul Bangkok Don Mueang Intl (Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang).

Desk in Terminal, Arrival Hall 2nd Floor between Gate 7 & 8 opposite Exit Door B este cea mai populară sucursală a agenției THAIRENTACAR dintre toate cele 6 locations pe care le are în Bangkok. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 59% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu THAIRENTACAR , au făcut-o din această sucursală în Desk in Terminal, Arrival Hall 2nd Floor between Gate 7 & 8 opposite Exit Door B.