Mașini de închiriat Sunnycars în Wuppertal

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Wuppertal

Wuppertal, Germania
11 dec — 18 dec
Wuppertal, Germania
Lu 11/12
Amiază
Lu 18/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Wuppertal în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Wuppertal, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Wuppertal

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Wuppertal?

În Wuppertal, Sunnycars are 4 sucursale. Friedrich-Engels-Allee 209 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 94% dintre cei care au rezervat o mașină în Wuppertal de la Sunnycars, pe momondo, au mers la Friedrich-Engels-Allee 209.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Wuppertal?

Prețurile pentru mașini în Wuppertal sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Wuppertal?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Wuppertal este de 25 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Wuppertal?

În diferite țări, inclusiv în Wuppertal, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Wuppertal?

Pentru a închiria o mașină în Wuppertal, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Wuppertal

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.