Mașini de închiriat Sunnycars în Versailles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Versailles

Versailles, Yvelines, Franţa
11 dec — 18 dec
Versailles, Yvelines, Franţa
Lu 11/12
Amiază
Lu 18/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Versailles în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Versailles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Versailles

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Paris-Orly?

Există 2 sucursale în Aeroportul Paris-Orly. Adresele birourilor de închirieri auto 2 sunt Orly Ouest Airport și Aéroport de Paris-Orly Sud.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Versailles?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Versailles ale Sunnycars. Cea aflată la adresa 1 Rue des Chantiers și în Versailles este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 89% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Versailles, au ales sucursala din 1 Rue des Chantiers.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Versailles?

Prices for mașini in Versailles are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Versailles?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 19 operatori pentru mașini în Versailles.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Versailles?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Versailles. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Versailles?

Atunci când închiriezi o mașină în Versailles, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Versailles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.