Mașini de închiriat Sunnycars în Sofia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Sofia

Sofia, Bulgaria
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Sofia, Bulgaria
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sofia în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Sofia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Sofia

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Sofia?

Da, Sunnycars are 2 sucursale în Aeroportul Sofia, a cărora adresă este Arrival Hall,1 Hristofor Kolumb Bu și Sofia Airport Terminal 2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sofia?

Prețurile pentru mașini în Sofia au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sofia?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 163 de operatori pentru mașini în Sofia.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sofia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sofia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sofia?

Pentru a închiria o mașină în Sofia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sofia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.