Mașini de închiriat Sunnycars în Bochum

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Bochum

Bochum, Germania
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Bochum, Germania
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bochum în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Bochum, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

3 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Bochum

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Bochum?

Poststrasse 1 este cea mai populară sucursală a agenției Sunnycars dintre 3 sucursale pe care le are în Bochum. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 36% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sunnycars, au făcut-o din această sucursală în Poststrasse 1.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bochum?

Prices for mașini in Bochum are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bochum?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 29 de operatori pentru mașini în Bochum..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bochum?

În diferite țări, inclusiv în Bochum, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bochum?

Pentru a închiria o mașină în Bochum, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Sunnycars în Dortmund, Sunnycars în Köln și Sunnycars în Düsseldorf

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bochum

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.