Mașini de închiriat Sixt în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
San Francisco, CA, Statele Unite
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în San Francisco

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din San Francisco se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din San Francisco. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco. Adresa biroului de închirieri auto Sixt este 780 N McDonnell Rd.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în San Francisco, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip SUV, oferit de Sixt. Atunci când închirieri mașini tip SUV în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 40 € pe zi și la unul minim de 40 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Sixt, dar SUV este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Sixt are 5 sucursale în San Francisco. 780 N McDonnell Rd este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 67% dintre cei care au rezervat o mașină în San Francisco de la Sixt, pe momondo, au mers la: 780 N McDonnell Rd.


Mașini de închiriat în California, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alt oraș din California

Mașini de închiriat de la alte agenții din San Francisco

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din San Francisco