Mașini de închiriat Sixt în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Munchen

Munchen, Germania
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Munchen, Bavaria

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mare

72 € - 228 €

Toate tipurile de mașini

51 € - 180 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Sixt în Munchen, Bavaria este octombrie, când prețul mediu este de 72 € pe zi. Acesta este un preț cu 37% mai ieftin decât media anuală de 114 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mare în Munchen. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Munchen în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
25 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Munchen

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Munchen se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Munchen. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

61 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Sixt în Munchen, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Sixt este de aproximativ 79 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 550 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Nu, Sixt nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Munchen, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 92 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 61 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Sixt are 25 de sucursale în Munchen. Terminalstr. Mitte/MWZ este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 70% dintre cei care au rezervat o mașină în Munchen de la Sixt, pe momondo, au mers la: Terminalstr. Mitte/MWZ.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alt oraș din Bavaria

Mașini de la Sixt în alte orașe din Germania