Mașini de închiriat Sixt în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Madrid

Madrid, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,7

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Madrid

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Madrid se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Madrid. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Madrid-Barajas (Terminal 1 & 4 Llegadas).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Madrid, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 184 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 184 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Sixt are 7 sucursale de închirieri auto în Madrid. Conform datelor noastre, cea aflată la Terminal 1 & 4 Llegadas este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 41% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sixt în Madrid au ales să o închirieze pe cea aflată la Terminal 1 & 4 Llegadas.


Mașini de la Sixt în alte orașe din Spania


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid