Mașini de închiriat Sixt în Los Angeles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Los Angeles

Los Angeles, CA, Statele Unite
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Los Angeles, CA, Statele Unite
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Los Angeles în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Los Angeles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Los Angeles

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Los Angeles se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Los Angeles. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles. Vei găsi agenția Sixt la adresa 9000 Bellanca Ave.

Cu un cost mediu de 50 €/zi, închirierea unei mașini de tip Convertibil, de la Sixt, în Los Angeles (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Los Angeles, începând de la 50 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Sixt operează momentan în 5 sucursale în Los Angeles. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 9000 Bellanca Ave. În ultimele 12 luni, 63% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Los Angeles, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în California, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alt oraș din California