Mașini de închiriat Sixt în Los Angeles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Los Angeles

Los Angeles, CA, Statele Unite
6 dec — 13 dec
Los Angeles, CA, Statele Unite
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Los Angeles, California

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Medie

38 € - 105 €

Toate tipurile de mașini

39 € - 105 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Sixt în Los Angeles, California este ianuarie, când prețul mediu este de 38 € pe zi. Acesta este un preț cu 33% mai ieftin decât media anuală de 57 €, percepută de Sixt pentru o mașină Medie în Los Angeles. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Sixt în Los Angeles, California este februarie, când prețul mediu este de 33 € pe zi. Acesta este un preț cu 45% mai ieftin decât media anuală de 60 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mare în Los Angeles. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Sixt în Los Angeles, California este septembrie, când prețul mediu este de 36 € pe zi. Acesta este un preț cu 48% mai ieftin decât media anuală de 70 €, percepută de Sixt pentru o mașină SUV în Los Angeles. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Sixt

42 €/zi

18 dec - 3 ian
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A4
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Sixt

42 €/zi

18 dec - 3 ian
Audi A4
Audi A3
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Sixt

44 €/zi

18 dec - 3 ian
Audi A3

Sucursale Los Angeles în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Los Angeles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Los Angeles

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles. Vei găsi agenția Sixt la adresa 9000 Bellanca Ave.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Los Angeles, în luna decembrie?

Cu un cost mediu de 57 €/zi, închirierea unei mașini de tip Decapotabilă, de la Sixt, în Los Angeles (în luna decembrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Los Angeles, începând de la 56 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Decapotabilă în luna decembrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Los Angeles?

Sixt operează momentan în 7 sucursale din Los Angeles. Cea mai populară sucursală din Los Angeles pe care Sixt o are se află la adresa: 9000 Bellanca Ave. În ultimele 12 luni, 61% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Los Angeles, și-au închiriat mașina din sucursala 9000 Bellanca Ave.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Los Angeles?

Prices for mașini in Los Angeles are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Los Angeles?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 201 operatori pentru mașini în Los Angeles..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Los Angeles. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Los Angeles. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Los Angeles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.