Mașini de închiriat Sixt în Lisabona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Lisabona

Lisabona, Portugalia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Lisabona, Portugalia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lisabona în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Lisabona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Lisabona

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Lisabona se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Lisabona. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado, care se află la Alameda das Com. Portuguesas.

Cu un cost mediu de 56 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Sixt, în Lisabona (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Lisabona, începând de la 56 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Sixt are 5 sucursale în Lisabona. Alameda das Com. Portuguesas este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au rezervat o mașină în Lisabona de la Sixt, pe momondo, au mers la: Alameda das Com. Portuguesas.