Mașini de închiriat Sixt în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Frankfurt

Frankfurt, Germania
6 dec — 13 dec
Frankfurt, Germania
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Frankfurt, Hessa

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

29 € - 144 €

Toate tipurile de mașini

33 € - 150 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Frankfurt, Hessa este februarie, când prețul mediu este de 29 € pe zi. Acesta este un preț cu 62% mai ieftin decât media anuală de 77 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Frankfurt. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Sixt în Frankfurt, Hessa este februarie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 59% mai ieftin decât media anuală de 73 €, percepută de Sixt pentru o mașină SUV în Frankfurt. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Frankfurt în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Frankfurt

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Frankfurt?

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Frankfurt (Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Frankfurt, în luna decembrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Sixt în Frankfurt, în timpul lunii decembrie este SUV. Te poți aștepta la un preț de 116 € pe zi pentru SUV în decembrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 116 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Frankfurt?

În Frankfurt, Sixt are 9 sucursale. Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 51% dintre cei care au rezervat o mașină în Frankfurt de la Sixt, pe momondo, au mers la Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Frankfurt?

Prices for mașini in Frankfurt refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Frankfurt?

141 de operatori pentru mașini în Frankfurt există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Frankfurt. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Pentru a închiria o mașină în Frankfurt, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Frankfurt

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.