Mașini de închiriat Sixt în Fort Lauderdale

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fort Lauderdale în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Fort Lauderdale, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Fort Lauderdale

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Fort Lauderdale se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Fort Lauderdale. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Fort Lauderdale. Vei găsi agenția Sixt la adresa 600 Terminal Dr.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Sixt în Fort Lauderdale au preferat o/un Full-size. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 27 €/zi și la unul minim de 27 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

600 Terminal Dr este cea mai populară sucursală a agenției Sixt dintre toate cele 5 locations pe care le are în Fort Lauderdale. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 55% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sixt, au făcut-o din această sucursală în 600 Terminal Dr.


Mașini de închiriat în Florida, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alte orașe din Florida, precum Miami și Orlando