Mașini de închiriat Sixt în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Berlin

Berlin, Germania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

26 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Berlin

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg?

Da. Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg, care se află la Melli-Beese-Ring 1.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Berlin, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 121 €/zi, închirierea unei mașini de tip Premium, de la Sixt, în Berlin (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Berlin, începând de la 118 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Premium în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Berlin?

sunt 26 sucursalele de închiriere de mașini în Berlin ale Sixt. Cea aflată la adresa Budapester Str. 45 și în Berlin este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 47% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sixt în Berlin, au ales sucursala din Budapester Str. 45.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Berlin?

Prices for mașini in Berlin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Berlin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 276 de operatori pentru mașini în Berlin..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Berlin?

În diferite țări, inclusiv în Berlin, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Berlin?

Pentru a închiria o mașină în Berlin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Sixt în alte orașe din Germania


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Berlin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.