Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Tbilisi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Tbilisi

Tbilisi, Georgia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Tbilisi, Georgia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tbilisi în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Tbilisi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Tbilisi

SURPRICE CAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Tbilisi se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Tbilisi. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL în Aeroportul Tbilisi Intl (Shota Rustaveli Tbilisi International Airport- Meet & Greet Service).

SURPRICE CAR RENTAL are 4 sucursale în Tbilisi. Shota Rustaveli Tbilisi International Airport- Meet & Greet Service este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au rezervat o mașină în Tbilisi de la SURPRICE CAR RENTAL , pe momondo, au mers la: Shota Rustaveli Tbilisi International Airport- Meet & Greet Service.