Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Sarandë

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Sarandë

Sarandë, Albania
12 dec — 19 dec
Sarandë, Albania
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sarandë în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Sarandë, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

SURPRICE CAR RENTAL

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Sarandë

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL în Sarandë, în luna ianuarie?

Cu un cost mediu de 43 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la SURPRICE CAR RENTAL , în Sarandë (în luna ianuarie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL , în Sarandë, începând de la 43 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Economy în luna ianuarie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are SURPRICE CAR RENTAL în Sarandë?

Arrival Terminal Saranda Port este cea mai populară sucursală a agenției SURPRICE CAR RENTAL dintre 7 sucursale pe care le are în Sarandë. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 78% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu SURPRICE CAR RENTAL , au făcut-o din această sucursală în Arrival Terminal Saranda Port.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sarandë?

Prețurile pentru mașini în Sarandë au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sarandë?

26 de operatori pentru mașini în Sarandë există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sarandë?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sarandë. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sarandë?

Pentru a închiria o mașină în Sarandë, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sarandë

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.