Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Priștina

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Priștina

Priștina, Kosovo
6 dec — 13 dec
Priștina, Kosovo
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Priștina în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Priștina, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

SURPRICE CAR RENTAL

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Priștina

Are SURPRICE CAR RENTAL o sucursală în Aeroportul Pristina?

Da, există 1 centru de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL în Aeroportul Pristina (Prishtina Airport).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL în Priștina, în luna decembrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la SURPRICE CAR RENTAL , în timp ce vizitează Priștina în luna decembrie. Conform prețurilor agenției SURPRICE CAR RENTAL din luna decembrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 20 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna decembrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 20 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are SURPRICE CAR RENTAL în Priștina?

Prishtina Airport este cea mai populară sucursală a agenției SURPRICE CAR RENTAL dintre 4 sucursale pe care le are în Priștina. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 90% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu SURPRICE CAR RENTAL , au făcut-o din această sucursală în Prishtina Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Priștina?

Prețurile pentru mașini în Priștina au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Priștina?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 43 de operatori pentru mașini în Priștina.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Priștina?

În diferite țări, inclusiv în Priștina, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Priștina?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Priștina. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Priștina

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.