Mașini de închiriat National în Rio de Janeiro

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brazilia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Rio de Janeiro, RJ, Brazilia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Rio de Janeiro în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Rio de Janeiro, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Rio de Janeiro

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu National sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Rio de Janeiro se simt în siguranță, National a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

National are 1 sucursală în Aeroportul Rio de Janeiro–Galeão Intl. Vei găsi agenția National la adresa Av Vinte Dejaneiro S N Galeao.

Da, în Rio de Janeiro, National oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi National dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției National aici, sub fila Sucursale.

National are 11 sucursale în Rio de Janeiro. Av Vinte Dejaneiro S N Galeao este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au rezervat o mașină în Rio de Janeiro de la National, pe momondo, au mers la: Av Vinte Dejaneiro S N Galeao.