Mașini de închiriat National în Osaka

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Osaka

Osaka, Japonia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Osaka, Japonia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Osaka în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Osaka, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Osaka

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu National în Osaka în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. National a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, National are 1 sucursală în Aeroportul Osaka Itami:
North Terminal 1f.

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Osaka. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

National deține 7 sucursale de închirieri auto în Osaka. Cea aflată la adresa 2f 1 Senshu-kuko-naka este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 92% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Osaka, au ales această sucursală.