Mașini de închiriat National în Guadalajara

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Guadalajara

Guadalajara, JA, Mexic
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Guadalajara, JA, Mexic
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Guadalajara în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Guadalajara, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

5,8

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

5,1

Valoare

4,3

Informații despre mașini de închiriat cu National în Guadalajara

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu National sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Guadalajara se simt în siguranță, National a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Guadalajara Miguel Hidal. Adresa biroului de închirieri auto National este Miguel Hidalgo Airport,chapala.

Da, National oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Guadalajara. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția National, la una din sucursalele lor din Guadalajara. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

National deține 4 sucursale de închirieri auto în Guadalajara. Cea aflată la adresa Miguel Hidalgo Airport,chapala este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 80% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Guadalajara, au ales această sucursală.