Mașini de închiriat Localiza în Medellín

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Localiza în Medellín

Medellín, Columbia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Medellín, Columbia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Medellín în Localiza

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Localiza din Medellín, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Localiza în Medellín

Localiza vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Medellín se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Medellín. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Medellín Jose Maria Cordova Intl. Adresa biroului de închirieri auto Localiza este Aeropuerto Jose Maria Cordoba, L-10, Salida Internal.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Medellín, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Localiza din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 36 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 36 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Localiza deține 9 sucursale de închirieri auto în Medellín. Cea aflată la adresa Aeropuerto Jose Maria Cordoba, L-10, Salida Internal este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 74% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Localiza în Medellín, au ales această sucursală.