Mașini de închiriat Localiza în Medellín

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Localiza în Medellín

Medellín, Columbia
8 dec — 15 dec
Medellín, Columbia
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Medellín în Localiza

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Localiza din Medellín, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Localiza

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Localiza în Medellín

Are Localiza o sucursală în Aeroportul Medellín Jose Maria Cordova Intl?

Există 1 sucursală în Aeroportul Medellín Jose Maria Cordova Intl. Adresa biroului de închirieri auto Localiza este Aeropuerto Jose Maria Cordoba, L-10, Salida Internal.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Localiza în Medellín, în luna decembrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Localiza, în timp ce vizitează Medellín în luna decembrie. Conform prețurilor agenției Localiza din luna decembrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 34 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna decembrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 32 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Localiza în Medellín?

sunt 9 sucursalele de închiriere de mașini în Medellín ale Localiza. Cea aflată la adresa Carrera 65a #13-157, Loc.14, A.olaya Herrera și în Medellín este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 33% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Localiza în Medellín, au ales sucursala din Carrera 65a #13-157, Loc.14, A.olaya Herrera.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Medellín?

Prețurile pentru mașini în Medellín sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Medellín?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Medellín este de 59 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Medellín?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Medellín. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Medellín?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Medellín. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Medellín

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.