Mașini de închiriat Hertz în Västerås

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Västerås

Västerås, Suedia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Västerås, Suedia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Västerås în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Västerås, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Västerås

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Västerås pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Stockholm Vasteras/Hasslo. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Västerås. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Västerås aici, în fila Sucursale.

Hertz are 6 sucursale în Västerås. Stromledningsgatan 11 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 99% dintre cei care au rezervat o mașină în Västerås de la Hertz, pe momondo, au mers la: Stromledningsgatan 11.