Mașini de închiriat Hertz în Tampere

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Tampere

Tampere, Finlanda
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Tampere, Finlanda
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tampere în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Tampere, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Tampere

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Tampere pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Tampere-Pirkkala (Airport).

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Tampere. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Tampere aici, în fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 4 sucursale în Tampere. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Airport. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Tampere, și-au închiriat mașina din această sucursală.