Mașini de închiriat Hertz în Seul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Seul

Seul, Coreea de Sud
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Seul, Coreea de Sud
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Seul în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Seul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Seul

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Seul în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Seul Gimpo. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Seul, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz are în Seul 20 de sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 47-3 Seogye-dong. 39% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Seul în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.