Mașini de închiriat Hertz în São Paulo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în São Paulo

São Paulo, SP, Brazilia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
São Paulo, SP, Brazilia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale São Paulo în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din São Paulo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
28 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în São Paulo

Fiecare sucursală Hertz din São Paulo aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul São Paulo Guarulhos Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Hall Apt De Guarulhos Tps1.

Da, în São Paulo, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are în São Paulo 29 de sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Av Jose Cesar De Oliveira 500. 61% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în São Paulo în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.