Mașini de închiriat Hertz în Riyadh

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Riyadh

Riyadh, Arabia Saudită
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Riyadh, Arabia Saudită
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Riyadh în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Riyadh, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

5,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Riyadh

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Riyadh iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Riyadh. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Riyadh aici, în fila Sucursale.

Hertz are în Riyadh 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Terminal 1,intl Arrivals. 62% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Riyadh în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.