Mașini de închiriat Hertz în Osaka

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Osaka

Osaka, Japonia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Osaka, Japonia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Osaka în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Osaka, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Osaka

Fiecare sucursală Hertz din Osaka aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Osaka Itami, care se află la Osaka Airport Terminal.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Osaka. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Osaka aici, în fila Sucursale.

Hertz are 10 sucursale de închirieri auto în Osaka. Conform datelor noastre, cea aflată la 1 Senshukuko-naka este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 46% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Osaka au ales să o închirieze pe cea aflată la 1 Senshukuko-naka.