Mașini de închiriat Hertz în Medellín

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Medellín

Medellín, Columbia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Medellín, Columbia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Medellín în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Medellín, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

5,3

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Medellín

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Medellín pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Medellín Jose Maria Cordova Intl, care se află la Jose Maria Cordoba Ap.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Medellín. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Medellín. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 5 sucursale în Medellín. Jose Maria Cordoba Ap este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 71% dintre cei care au rezervat o mașină în Medellín de la Hertz, pe momondo, au mers la: Jose Maria Cordoba Ap.