Mașini de închiriat Hertz în Helsinki

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Helsinki

Helsinki, Finlanda
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Helsinki, Finlanda
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Helsinki în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Helsinki, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Helsinki

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Helsinki se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa. Vei găsi agenția Hertz la adresa International Airport.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Helsinki. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Helsinki. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz deține 8 sucursale de închirieri auto în Helsinki. Cea aflată la adresa International Airport este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 40% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Helsinki, au ales această sucursală.