Mașini de închiriat Hertz în Guatemala City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Guatemala City

Guatemala City, Guatemala
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Guatemala City, Guatemala
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Guatemala City în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Guatemala City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,2

Confort

5,2

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Guatemala City

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Guatemala City pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Guatemala City La Aurora, care se află la Finca Nacl La Aurora Zn13.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Guatemala City (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz deține 6 sucursale de închirieri auto în Guatemala City. Cea aflată la adresa 15 Calle 0-31 Zona 10 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 44% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Guatemala City, au ales această sucursală.