Mașini de închiriat Hertz în Fuzhou

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Fuzhou

Fuzhou, FJ, China
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Fuzhou, FJ, China
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fuzhou în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Fuzhou, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Fuzhou

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Fuzhou pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, în Fuzhou, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

11 Yingbin Road este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 4 locations pe care le are în Fuzhou. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 70% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în 11 Yingbin Road.