Mașini de închiriat Hertz în Fort Myers

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Fort Myers

Fort Myers, FL, Statele Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Fort Myers, FL, Statele Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fort Myers în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Fort Myers, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Fort Myers

Sucursalele agenției de închirieri auto Hertz din Fort Myers aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Hertz își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Fort Myers:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Fort Myers SW Florida Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 10995 Terminal Access Rd.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Fort Myers. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Fort Myers. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 6 sucursale de închirieri auto în Fort Myers. Conform datelor noastre, cea aflată la 10995 Terminal Access Rd este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Fort Myers au ales să o închirieze pe cea aflată la 10995 Terminal Access Rd.


Mașini de închiriat în Florida, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din Florida, precum Miami, Tampa și Orlando

Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite