Mașini de închiriat Hertz în Bremen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Bremen

Bremen, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Bremen, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bremen în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Bremen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Bremen

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Bremen pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Bremen, care se află la Flgh.allee 29-31.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Bremen, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz are 6 sucursale în Bremen. Hansator 5 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 53% dintre cei care au rezervat o mașină în Bremen de la Hertz, pe momondo, au mers la: Hansator 5.