Mașini de închiriat Hertz în Bogotá

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Bogotá

Bogotá, Columbia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Bogotá, Columbia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bogotá în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Bogotá, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Bogotá

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Bogotá pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Bogotá El Dorado:
Calle 26 #103-9 Piso 1 Pta 2.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Bogotá. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Bogotá. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 8 sucursale în Bogotá. Calle 26 #103-9 Piso 1 Pta 2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 68% dintre cei care au rezervat o mașină în Bogotá de la Hertz, pe momondo, au mers la: Calle 26 #103-9 Piso 1 Pta 2.